Köksremont

Köksremonten är påbörjad, på fredag hade vi ett talko som blev riktigt lyckat :)
så nu har vi kaos här hemma men nästa vecka kommer köket så sen blir det igen ordning så småningom :)


Hittade rätt

Hittade hur jag borde få in bilder, nämligen med en App, såklart, som man behöver till allt annat i dehär grejen också :p
Nu gäller det bara att komma underfund med hur man gör det via dehär appen... Hmm.... Sidu Sidu där kom den, känner mej lyckad nu! :) bilden skall föreställa vår gräsmatta eller mossmatta rättare sagt.


??

Någon som vet hur jag får en bild till bloggen via ipaden? på vanliga sättet kan ja int ladda upp nya bilder.... :(

..

Har entligen fått hem min fotoadapter till ipaden så kanske det nu blir lite mer bloggande, eller så int, har lite tröttnat på hela bloggandet... Trist... Har för mycket andra projekt atthinner int ens tänka på att blogga, konstit va folk har överloppas tid så dom hinner blogga flera gånger till dan.. Själv svettas man med turvis jobb, städa, riva, bygga, gräva... En hel del såhär på våren man vill piffa upp på gården och dessutom ennu köksrenoveringen och renoveringen i källarn som Marcus bestämde sej att börja på lite i förtid. Stressad e jag int över allt tiden går ju ihop men de blir ju int dendär extra tiden att typ se en film eller blogga eller annat som tar tid. Men vi har valt ett sånhänt liv, och är nöjda med det :) mös ikväll i lusthuset med att skruva ihop grillen och sen grilla och äta ute.

oaktiv

har varit lite oaktiv här på senaste tiden, mäst föratt min dator inte alls går på och marcus data tar halv timme fören den sökt efter alla fel och greijer före den vill börja göra nåntng. Men idag skall jag ha min Ipad, det är nånting som är säkert! Sen kan jag vara mitt normala jag igen :P igår bestämde jag mej för att inte alls vara på datan, orkkar inte med alla osmakliga skämt, den ena har gjort slut den andra har förlovat sej den trädje är gravid och den fjärde har dött. Drog nog själv ett skämt och sa till Marcus i förrgår borde vi lägga ut en ultraljudsbild på facebook, men vi sa ganska fort nej de sku vara för osmaklit skämt. Visst e de rolit me skämt men ska int första april handla om små roliga skämt och inte allvarliga skämt?

RSS 2.0